TM koeajo: Toyota Urban Cruiser 1,33 Dual VVT-i Linea Sol Plus – Tekniikan…

14 Янв 2015 | Author: | No comments yet »
Toyota Urban Cruiser


Tekniikan Maailma

Toyota Cruiser 1,33 Dual Linea Sol Plus

29.7.2009

Toyotan Urban Cruiser on jonkin mittakaavan mukainen suosituista katumaastureista. Todellisuudessa se on täysimittainen perheauto massasta olemuksellaan.

Urban Cruiserin on Yarisista ja akselivälikin on sama m), mutta koria on venytetty parikymmentä senttimetriä. Nelimetristen samantyylisiä autoja ei ole monta, esimerkiksi Kia Soul ja Nissan ovat samoilla linjoilla.

Osta juttu

Tilaa

Lähetä kaverille

Tulosta

Del.icio.us

Cruiserin hartialinja on korkealle, joten ikkunat kapeilta mutta näkyvyys on hyvä. Istuimet on nostettu ylös, eli edessä istuinkorkeutta on 35 cm edessä ja takana 38.

Ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutustehostin kaikista Urban Cruisereista.

C:n ajovalot tulevat eri valmistajalta Yarisin, mutta valokuviot lähes identtiset. Valojen pärjää, mutta tien puolella valaisuala on kapea, eli saisi olla enemmän

Toyota Urban Cruiser

Toyotan 1,33-litrainen nelisylinterinen oli viime vuoden loppupuolella ja se on nyt käytössä muiden muassa Urban C:ssa.

Suorituskyky on 1,3-litraisten luokassa Osaltaan sitä rajoittaa Urban C:n melkoinen omamassa 1 165 kiloa — ja kulmikas Taloudellisuus ja päästöt on saatu moottorin avulla tasolle, voi sanoa, että kehitys on kulkenut oikeaan suuntaan.

ohjaus keskittää tyydyttävästi, ajonopeuksilla, joissa ohjauksen on vielä mukana, vasteessa on epäselvää — joskaan se ei aihetta moitteisiin saakka.

Väistökokeessa huomattiin, että C:n kori kallistellee yllättävän Ohjaustehostus oli vielä noin 70 nopeudessa vahvasti mukana, hieman ohensi ohjaustuntumaa kaistavaihdoissa.

Jarrut toimivat vaikka ihan huippuhidastuvuutta ei Toyota pysähtyi 100 km/h 43 metrin matkalla, ja hidastuvuuskäyrää huomaa, että suoritus oli loppuun tasaisen rauhallinen.

Urban Cruiser 1,33 Linea Sol Plus on riittävästi oikean katumaasturin oloinen Uusi bensiinimoottori sopii hyvin, vaikka se ei verrattain teho-ja vääntöarvoistaan huolimatta suoritusihme olekaan.

Sisätilat riittävät mainiosti perheelle, ja tavaratilan monipuolinen on monissa käyttötilanteissa hatunnoston ominaisuus.

Jarmo Sukava TM 14/09:n artikkelista, s. 130-135)

Toyota Urban Cruiser
Toyota Urban Cruiser
Toyota Urban Cruiser
Toyota Urban Cruiser

Articles

Concept | www.carsking…


Смотрите также:

Here you can write a commentary on the recording "TM koeajo: Toyota Urban Cruiser 1,33 Dual VVT-i Linea Sol Plus – Tekniikan…".

Sign in, to write a review.

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Toyota.