TM koeajo: Toyota Urban Cruiser 1,33 Dual VVT-i Linea Sol Plus – Tekniikan... | Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews

TM koeajo: Toyota Urban Cruiser 1,33 Dual VVT-i Linea Sol Plus – Tekniikan…

14 Янв 2015 | Author: | No comments yet »
Toyota Urban Cruiser


Tekniikan Maailma

Toyota Cruiser 1,33 Dual Linea Sol Plus

29.7.2009

Toyotan Urban Cruiser on jonkin mittakaavan mukainen suosituista katumaastureista. Todellisuudessa se on täysimittainen perheauto massasta olemuksellaan.

Urban Cruiserin on Yarisista ja akselivälikin on sama m), mutta koria on venytetty parikymmentä senttimetriä. Nelimetristen samantyylisiä autoja ei ole monta, esimerkiksi Kia Soul ja Nissan ovat samoilla linjoilla.

Osta juttu

Tilaa

Lähetä kaverille

Tulosta

Del.icio.us

Cruiserin hartialinja on korkealle, joten ikkunat kapeilta mutta näkyvyys on hyvä. Istuimet on nostettu ylös, eli edessä istuinkorkeutta on 35 cm edessä ja takana 38.

Ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutustehostin kaikista Urban Cruisereista.

C:n ajovalot tulevat eri valmistajalta Yarisin, mutta valokuviot lähes identtiset. Valojen pärjää, mutta tien puolella valaisuala on kapea, eli saisi olla enemmän

Toyota Urban Cruiser

Toyotan 1,33-litrainen nelisylinterinen oli viime vuoden loppupuolella ja se on nyt käytössä muiden muassa Urban C:ssa.

Suorituskyky on luokassa tavanomainen. Osaltaan rajoittaa myös Urban C:n omamassa — 1 165 kiloa ja kulmikas korinmuotoilu. Taloudellisuus ja on saatu uuden moottorin tasolle, josta voi sanoa, kehitys on tässä kulkenut suuntaan.

Maantiellä ohjaus keskittää mutta ajonopeuksilla, joissa tehostus on vielä mukana, on jotakin epäselvää — se ei anna aihetta moitteisiin

Väistökokeessa huomattiin, että C:n kori kallistellee yllättävän Ohjaustehostus oli vielä noin 70 nopeudessa vahvasti mukana, hieman ohensi ohjaustuntumaa kaistavaihdoissa.

Jarrut toimivat ongelmitta, ihan huippuhidastuvuutta ei saavutettukaan. pysähtyi 100 km/h nopeudesta 43 matkalla, ja hidastuvuuskäyrää tutkailemalla että suoritus oli alusta tasaisen rauhallinen.

TOYOTA Cruiser 1,33 VVT-i Sol Plus on riittävästi varusteltu, katumaasturin oloinen käyttöauto. bensiinimoottori sopii siihen vaikka se ei verrattain kovista vääntöarvoistaan huolimatta mikään olekaan.

Sisätilat riittävät mainiosti perheelle, ja tavaratilan monipuolinen on monissa käyttötilanteissa hatunnoston ominaisuus.

Jarmo Sukava TM 14/09:n artikkelista, s. 130-135)

Toyota Urban Cruiser
Toyota Urban Cruiser
Toyota Urban Cruiser
Toyota Urban Cruiser

Articles

Here you can write a commentary on the recording "TM koeajo: Toyota Urban Cruiser 1,33 Dual VVT-i Linea Sol Plus – Tekniikan…".

Sign in, to write a review.

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Toyota.