Toyota Landcruiser: Norges mest populære brukt-SUV| broom.no…

28 Апр 2015 | Author: | No comments yet »

Toyota Landcruiser: Norges populære brukt-SUV

Sett som startside.

Er du på SUV-jakt? Eller du selge SUV? Da er topp under sannsynligvis av stor for deg.

På bakgrunn av statistikken de bilmodellene som ble mest søkt på hos i hele 2010, har vi laget oversikten: De 20 mest populære

Drøm på tredje

Suverent på troner Toyota Land En gammel traver – og med all tydelighet: En gammel traver:

Land Cruiser har selvfølgelig en fordel i og med at den har vært med i mange med samme navn og at det er solgt mange forskjellige Land i Norge. Men likevel – dette er et tall og viser at Land har en knallsterk posisjon på bruktmarkedet.

På finner vi en annen veteran, Mitsubishi Pajero – mens holdes av en bil som har vært med mye kortere enn de to – men til gjengjeld scorer veldig på lista over hva Ola og Kari drømmer om å kjøpe seg. For NB: Det er ikke bare folk i som klikker seg rundt på Finn. mange er mest av alt ute etter å seg litt bort. Og på det området vet vi at X5 skyhøyt.

Vil ha XC90

På fjerdeplassen hopper vi i fornuftsverden. Der finner vi nemlig Rav4 – en bilmodell som har vært med i tre og som har solgt jevnt og trutt og i Norge. På femteplassen er det mye drøm – der finner vi nemlig Volvo

Volvoen er sannsynligvis den modellen på 20-lista som er mest overrepresentert i til nybilsalg og volum ute i markedet. Det vil si at du har konkurranse hvis du vil kjøpe – og at det sett bør være lett å XC90 brukt. Eller?

Toyota Land Cruiser I

kunder

– Jo da, det stemmer det, Brooms bilekspert Benny men legger til:

– Både og X5 kan være svært lette å Men markedet for biler som dette er selektivt. Det er drømmebiler – men da må de også opp til det. Kundene er for eksempel kresne på farge, utstyrsnivå, og kilometerstand.

Etter faceliften

– Tidlige svært tungsolgte og XC90 før i 2006 er for eksempel langt å selge enn biler etter

– For ikke å snakke om utstyr. og manuelt gir? Uffda, da du seriøst ned i pris for å bli kvitt Navigasjon har også blitt et must på biler som dette. du selge uten, er det egentlig en ting som gjelder. Lav pris!

En annen bil som det er verdt å merke seg finner vi på åttendeplass. Mitsubishi har i praksis bare solgt i én generasjon, likevel er den såpass oppe. Det viser at veldig nå har lyst på en brukt Outlander. dumt for dem som skal selge!

Toyota Land Cruiser I


Toyota Land Cruiser I
Toyota Land Cruiser I

Interesting Articles

Here you can write a commentary on the recording "Toyota Landcruiser: Norges mest populære brukt-SUV| broom.no…".

Sign in, to write a review.

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Toyota.