Toyota Landcruiser: Norges mest populære brukt-SUV| broom.no…

28 Апр 2015 | Author: | No comments yet »

Toyota Landcruiser: Norges populære brukt-SUV

Sett som startside.

Er du på SUV-jakt? Eller du selge SUV? Da er topp under sannsynligvis av stor for deg.

På bakgrunn av statistikken de bilmodellene som ble mest søkt på hos i hele 2010, har vi laget oversikten: De 20 mest populære

Drøm på tredje

Suverent på troner Toyota Land En gammel traver – og med all tydelighet: En gammel traver:

Land Cruiser har selvfølgelig en fordel i og med at den har vært med i mange med samme navn og at det er solgt mange forskjellige Land i Norge. Men likevel – dette er et tall og viser at Land har en knallsterk posisjon på bruktmarkedet.

På finner vi en annen veteran, Mitsubishi Pajero – mens holdes av en bil som har vært med mye kortere enn de to – men til gjengjeld scorer veldig på lista over hva Ola og Kari drømmer om å kjøpe seg. For NB: Det er ikke bare folk i som klikker seg rundt på Finn. mange er mest av alt ute etter å seg litt bort. Og på det området vet vi at X5 skyhøyt.

Vil ha XC90

På fjerdeplassen hopper vi i fornuftsverden. Der finner vi nemlig Rav4 – en bilmodell som har vært med i tre og som har solgt jevnt og trutt og i Norge. På femteplassen er det mye drøm – der finner vi nemlig Volvo

Volvoen er sannsynligvis den modellen på 20-lista som er mest overrepresentert i til nybilsalg og volum ute i markedet. Det vil si at du har konkurranse hvis du vil kjøpe – og at det sett bør være lett å XC90 brukt. Eller?

Asean begtet com

kunder

– Jo da, det stemmer det, Brooms bilekspert Benny men legger til:

– Både XC90 og X5 kan være lette å selge. Men markedet for som dette er veldig selektivt. Det er – men da må de også leve opp til det. er for eksempel svært kresne på utstyrsnivå, motorer og kilometerstand.

faceliften

– Tidlige X5-er tungsolgte og XC90 før faceliften i er for eksempel langt vanskeligere å enn biler etter faceliften.

– For å snakke om utstyr. Stoffseter og gir? Uffda, da skal du ned i pris for å bli kvitt den. har også blitt bortimot et på biler som dette. Skal du uten, er det egentlig bare en som gjelder. Lav pris!

En annen bil som det er verdt å merke seg finner vi på åttendeplass. Mitsubishi har i praksis bare solgt i én generasjon, likevel er den såpass oppe. Det viser at veldig nå har lyst på en brukt Outlander. dumt for dem som skal selge!

Asean begtet com


Asean begtet com
Asean begtet com

Interesting ArticlesСмотрите также:

Here you can write a commentary on the recording "Toyota Landcruiser: Norges mest populære brukt-SUV| broom.no…".

Sign in, to write a review.

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Toyota.