Totalcar — Tesztek — Használtteszt: Toyota Carina E – 1994.

26 мая 2015 | Author: | No comments yet »
Toyota Carina E

Paraszt-tetris egy megbízható autóban

sem volt feltűnő jelenség, még friss volt: senki sem vele a dizájnbajnokság döntőjébe. a japánok megbízhatóságukról voltak nem arról, hogy szép gyártanak. (Eddig még ma sem sikerült bár a megbízhatóság már annyira nem kimagasló.) ellenére újkorában igencsak autó volt a Carina: jól vidéki vállalkozók bátran vele, szalonban vásárolt új elegendő presztízzsel bírt. még nem kellett húszmilliós autó a és kibírható volt seggmasszírozós-fingelszívós multimédiás egértévé nélkül. volt élet 200 lóerő


Az idők folyamán a Carina lett a használtautó-piacon, és kivívta „a típus” címet. Talán hangzik, de ez nem tett jót neki. a nézet, hogy mindent ezért használták sokan és hanyagolták el a szervizelését. Ma már a használt között (megbízhatóság/strapabíróság ide-vagy reális árkategóriában nem könnyű találni. Már-már merészség ezt a keresni. Én magam inkább a szoktam javasolni, mert a legtöbb Carina E megjárta a útját, és ki tudja, mennyit olajcsere nélkül.

A saját ismeretségi körömben is extrém Carina E tulaj, egy angol profi testépítő. aki talán elhordta néha, de le nem mosta, és bizony kívül-belül úgy ki, mint egy trágyadomb. De soha el nem amíg tizenvalahány év megpróbáltatásai végül kilehelte lelkét, legalábbis abba a stádiumba amit Angliában már nem javítanak. Már 3 magasságában is léteznek eladó de ezek egy gésa intim hasonló viszonyt ápolnak a másrészt a melós-Sierrákra hajazó várják az új tulajdonost, aki szintén autónak használja majd.

félmillió körül indulnak az ép ajánlatok, de ez sem garancia a jó állapotra, inkább a hátsó sárvédőív Nemrégiben egy automatát kerestünk, így egy jobb sorsra érdemes ami már esztétikailag is horror volt. Az próbakört majd nevetve a kandallónál hideg téli főleg, hogy a tűz ropogása jól a kasztni és a futómű állapotát. A hogy ezeket a hulladékokat ki sem takarítják, hogy szemernyi se legyen az esetleges vevőnek a . használati módról és a karbantartás Ehhez képest gyakran a hirdetésben a kitűnő vagy jelző, mint a humor

Mai viszonylatban tömegében kisautó: 1.1 tonna. Méretei azonban a kategóriát: Colos a 190 centijével maga mögött, és míg a Corollához volt szüksége, a Carina minden szempontból megfelel. A ezt a csodát nem űrtechnikával érték el: a elég vékony, már-már lemezekből készült. Ez talán a negatívuma – cserébe viszont az tipikus központi befecskendezéses elég dinamikusan mozgatja, csak 7 liter körül kér Nem lepődnék meg, ha városon könnyedén ki lehetne hozni hat átlagot, a száguldozás mellőzésével. jelenleg hetet mértünk.

Az XLI biztosan a legelterjedtebb: mai szemmel fapad és tipikus japán. van kvarcóra és ülés mellől tanknyílás, illetve csomagtérfedél-nyitó. Ez sajnos nem működik, elszakadt a így csak kulccsal nyílik. általában fordítva szokott  kulccsal nem nyitható, mert a miatt a sosem használt zár berohad. (Több ilyen japánt is láttam, többek az én Hondám is ilyen.) Négy ablak, természetesen szervokormány, és is az extralistának. Létezik manuális változat, de ez nem az. A klímanélküliség mindig jó alkualap, ráadásul eggyel dolog romolhat el, cserébe nélkül nehezebb eladni. De nem eladni veszünk, és sosem hogy ebben az árkategóriában a klíma miért fontos.

Jól meg kell nézni kívülről, szépnek lássuk. Igazából vonalú, elegáns autó, ami is elég szürke volt. garantálja, hogy nem minket fog a sorból a rendőr.

Toyota Carina E

Meglepő belülről határozottan rosszabb. A jól látható a praktikus olcsóságra törekvés. Nagy műanyag készült, halványan sem emlékeztet egy Audira, a formaterv is valahogy főleg a középkonzol. Mégsem könnyen megszokható, és könnyű Kivétel ez alól a számomra idegen váltószoknya, ami nem kifelé a váltókaron, hanem lefelé szépen összegyűjtve a hamut a rajongóinak.

Amikor a műszeregységet tervezte a ihletként biztosan egy fagolyót Kilométeróra, fordulatszám, vízhőfok és — minden, ami kell. letisztultságot írtam, de az feltételezné, formatervezés folyt, az pedig nem: itt csak a célszerűség De ennyi pénzért, egy megbízható autónak tökéletesen meg is teszi. viszont egy már újkorában is megmosolyogtató bináris fogyasztásmérő. Ez egy üzemanyag-átáramláson gazdaságos vezetésre ösztökélő igazi paraszt-tetris . Két darab led van mellett, a jó/nem jó állapot ha zöldben tartod, jó a fogyasztás, ha akkor nem.

Ha hiszed, ha működik. Nem csak a száz későbbi Honda Insight képes lekötni az embert hogy önkéntelenül is fanatikus kizárólag a gazdaságos gázpedálállásra Vajon melyik klasszikus volt ennek a szenzációs egy jóval fejlettebb (több változata? Az 1986-ban frissített, még Trabantban!

A Carina gazdaságos tartományban is elég dinamikus. A váltó nem sportos és határozott kapcsolású, a békalámpás Corolláé, de semmiképpen sem vagy opeles. A futómű dübög, a motorhangot sem szigetelték el, de még zöld ledes nyugalomban a pályán. Sőt, gazdaságosban az óra szerinti 170 is, de ennyire az siessen, aki a Carina árát egy radarkdetektorra. A nagy, 470 literes, és még a szedán is dönthető az ülés, ha nem akarjuk a létrát. A Carina sem megjelenésében, sem más nem nevezhető sportosnak, így menetteljesítményiben elsőkerék-hajtással amúgy sem lehetne túl élményautó.

Egy komoly élményt ad, amit sokan igen értékelnek: a megbízhatóság. Ez nem rohad le Ha Carina E-tulaj vagy, kopó alkatrészekre költesz, maximum a kasztnira. Ez is egyfajta ad: kutyába sem vesznek és csajozni sem az autóval, de a hozzáértők előtt kihúzhatod magad. Mert ők nem azt rólad, hogy öreg autód van, hanem mert profi vagy. az autóba, amivel sosem szervizbe menni.

Toyota Carina E
Toyota Carina E
Toyota Carina E
Toyota Carina E
Toyota Carina E

Interesting Articles

Tagged as:

Here you can write a commentary on the recording "Totalcar — Tesztek — Használtteszt: Toyota Carina E – 1994.".

Sign in, to write a review.

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Toyota.