Autozine — Occasiontest: Toyota Avensis Wagon (2003 — 2008)

22 Май 2015 | Author: | No comments yet »
Nieuw schep avensis auto


Directieniveau

Bij de introductie van de nieuwe Avensis is de auto direct in een aantal carosserie- en motorvarianten Zo mikt de 1.8-liter sedan op de rijder. Het topmodel voor de markt is de 2.0-liter diesel in Executive -uitvoering.

Het verschil een gewone Avensis en een Executive is snel duidelijk. Het interieur is uit crème-leder, chroom en hout. Het van al … materialen is echter creatief. Het lijkt alsof de dachten dat voldoende hout en vanzelf een chique ambiance Alhoewel ze daar zeker in hebben, had een zekere mate van de auto van chique naar weten te tillen. De Executive is er minder luxueus om.

Aan de basis staat het Terra met onder andere: negen een sublieme geluidsinstallatie, boordcomputer en Op het volgende niveau Luna de airconditioning links/rechts gescheiden (met een handige knop om de uit te schakelen wanneer wordt zonder passagier) en doet een werkende regensensor zijn

De Executive voegt aan dit alles het lederen interieur, met elektrisch en verwarmbare voorstoelen, toe. parkeerhulp mist, maar dat is de prima overzichtelijke koets De rijeigenschappen geven ongeacht de al het gevoel van een luxe reisauto, dit interieur doet daar nog een flinke schep bovenop. Het DVD-gebaseerde navigatiesysteem bovendien prima de weg te vinden door het Barcelona, waarna de snelle ondanks de talrijke verbodsbordjes een foto weet te scoren bij Temple de la Sagrada Familia .

Wagon

Het grootste verschil de sedan en de stationcar is uiteraard de Vooral de beenruimte achterin net als bij de sedan, tot de ruimste in de klasse. De van de wagon meet standaard 520 opnieuw precies hetzelfde als de Daarbij komen een aantal verborgen vakken onder de Op … manier wordt ruimte, … anders zou gaan omdat de laadvloer moet lopen, toch nog gebruikt. De bagageruimte is bekleed in de van het interieur met een stof … aanvoelt.

Om tot de maximale laadcapaciteit van 1.500 te komen (ruim, maar topper), moet de achterbank in een stappen worden opgeklapt. wordt de zitting losgemaakt en de voorstoelen geklapt. Nadat de uit de rugleuning van de achterbank zijn (in een opbergruimte hiervoor is niet kan ook de zitting in twee ongelijke worden opgeklapt.

Eventueel de achtergordels nog uit de geleiders worden om de bagageruimte optimaal bereikbaar te via de achterportieren. De hele procedure is en eenvoudig uit te voeren, maar de enorme stap voorwaarts Toyota met de Avensis heeft is het jammer dat op dit gebied geen is te bespeuren.

D-4D diesel

Nieuw schep avensis auto

Voor de van een zakelijke uitvoering, valt de op een dieselmotor. Uiteraard is de stationwagon ook met de 2.0 en benzinemotor leverbaar. Terwijl laatste krachtbron bijna een is dankzij een zeer rustige prima prestaties en een ongekend verbruik, valt over de diesel nauwelijks nieuws te De 2-liter diesel doet werk naar behoren, blinkt nergens op uit. De 116 Nm zijn voldoende voor prestaties, een keurig verbruik en een geluidsniveau.

In de stad kan (met toeren) snel worden op de snelweg is vlot inhalen terugschakelen geen probleem. De toont echter weinig De motor functioneert prima, rijplezier is ver te zoeken bij deze

De overige rijeigenschappen liggen op hoge niveau als bij de sedan. Dat een prima onderstel dat snel en rijden mogelijk maakt, de auto bij kalm en beheerst het gedrag van een ware reislimousine Het onderstel is iets stugger dan dat van de om hetzelfde weggedrag te garanderen bij een lading.

Conclusie

Met de Avensis is de nieuwe Toyota direct bij leverbaar in vele uitvoeringen even zoveel kopers. het uiterlijk als het innerlijk van deze Avensis scoren een dikke

Wel valt direct op dat Toyota de moeite heeft genomen stationwagon te voorzien van een ingenieuze om ruimte te besparen of extra te bieden. Gelukkig scoort de op alle andere punten goed als de sedan, zodat ook de rijder kan genieten van de enorme … Toyota heeft met de nieuwe Avensis.

Nieuw schep avensis auto

Interesting


Смотрите также:

Here you can write a commentary on the recording "Autozine — Occasiontest: Toyota Avensis Wagon (2003 — 2008)".

Sign in, to write a review.

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Toyota.