Test Lexus IS 300h : outsider uit het land van de rijzende zon

15 Июн 2015 | Author: | No comments yet »
Lexus Lexus IS 300h

Lexus IS 300h. outsider uit het van de rijzende zon

Commentaar

Voeg je toe, geef ons uw mening!

jaar Lexus IS

Herinner je je nog? Lexus introduceerde de eerste IS, herkenbaar door opvallende witte achterlichten. Hij de BMW 3-Serie rechtstreeks aan met dezelfde als … laatste: een zescilinder-in-lijn en De tweede generatie verscheen in met voor het eerst en het laatst een Deze derde generatie op onze markt alleen nog de aan.

Een nieuwe weg

Met deze filosofie kan de derde IS logischerwijze dezelfde verkoopvolumes halen als voorgangers. Zie het dus niet als een … de Duitse berlines, maar als een origineel alternatief. Zijn ligt eerder in de Verenigde

Beperkte ambities

Bij ons is de doelgroep klein. Oordeel zelf in 2012 werden bij de premiummodellen van het 31.471 auto’s verkocht. waren 94 procent diesels en 31 procent berlines. Het gemiddelde draait bij de overgrote meerderheid 130 à 140 pk. We mogen dus gerust dat een benzinehybride met meer dan 220 pk … beschikbaar is als break moeite zal om een plaats onder de zon te veroveren. mikt op ongeveer 410 verkopen in een jaar.

Sportieve stijl

De IS is direct door het concept LF-CC en indruk met zijn sportieve We hebben alleen enig maar dat is helemaal subjectief bij het van de koplampen met een vreemde golf. de rest heeft de nieuwe IS De nieuwkomer wordt groter en 80 mm in de lengte (4.665 mm in totaal), 10 mm in de en 5 mm in de hoogte. Onder dat mooie schuilt een architectuur met achterwielaandrijving en een gewichtsverdeling (50/50, voor/achter).

99 gram

Op de Belgische markt alleen de hybrideversie aangeboden. Die een nieuwe aandrijving in: een 2.5 viercilinder gekoppeld aan een krachtige elektromotor en een variabele versnellingsbak. De nikkelmetaalhydridebatterijen in de koffer. Het gecombineerde vermogen 223 pk. Dat garandeert een 0 tot 100 km/u in 8,3 seconden en een verbruik van 4,3 l/100 km of een CO2-uitstoot van 99 Voor de volledigheid vermelden we tot de topsnelheid, … met 200 km/u zo hoog ligt.

Topzetels

Na dit is het tijd om in te stappen. We genieten van dit moment. Ten eerste is de sfeer geslaagd, iets tussen en sport. De versie F-Sport nog beter: de zwarte dakhemel een cocoonsfeer op, terwijl de instrumenten zijn uit de LFA, met een schitterend scherm en een centrale econometer kan transformeren in een toerenteller. De zetels uitstekend qua comfort en steun de F-Sport). Alleen het navigatie- en past niet zo goed bij het

Luxueuze uitrusting

Net als de andere heeft de IS verschillende rijmodi: Normal, Sport en Sport + op de F-Sport en met aangepaste ophanging). En dan is er nog een reeks uitrusting … je van een van deze stand mag verwachten: een voor de dode hoek, voor auto’s achter je ingeschakelde achteruitversnelling), een botspreventiesysteem, met Google Street View, een adaptieve ophanging (F-Sport) en luidsprekers verborgen achter de … een rauw geluid bij acceleraties. Het volume is trouwens

Lexus Lexus IS 300h

Absoluut comfort

Wat een plezier om en dorpen te doorkruisen in perfecte Het hybridesysteem van Lexus is nog altijd krachtig en gebruikt de elektrische maximaal zodra de omstandigheden dat (beperkte snelheid, niet te gas geven, ). De IS rijdt helemaal verwent de passagiers door goed te filteren en beloont ze met een geluiddemping. Iedereen zit op zijn er is genoeg plaats voorin, en zelfs in de koffer, met 450 liter

Dynamisch?

Net als alle hybrides van en Lexus gaan acceleraties met een brullende mechaniek en een motor hoog in de toeren blijft Vervelend in de Toyota’s en de CT 200h, onaangenaam met de V6- en V8-motoren in de GS en LS. En op deze IS? De viercilinder werkt zeer blaast harder dan de 1.8 van de CT 200h en kan worden aan een sound actuator hem zwaar doet klinken.

nodig? Duw het gaspedaal volledig in, ook de weerstand aan het einde van de pedaalslag en je versteld staan. Geen mogelijk, dit gaat vooruit! De achter het stuur hebben belang en een beperkt gebruik.

Je moet geen schrik van de achterwielaandrijving: de IS heeft het geruststellende van een voorwielaandrijver, met een achtertrein … in de pas Bij een sportieve rijstijl betreuren we de zo snedige voortrein. De adaptieve van de F-Sport lijkt geen noodzaak. Een blik op het verbruik na een parcours afgelegd met bescheiden toont een gemiddelde van 5,2 l/100 km.

De

Lexus blijft trouw aan reputatie en rust de IS rijkelijk uit het basisniveau, dat 36.990 euro De versie Business Edition euro) lijkt het beste De zeer mooi afgewerkte kost 45.840 euro. bedrijven bedraagt de fiscale 90 procent.

Besluit

De IS is grondig veranderd en nieuwe positionering zal tot kleine leiden op onze markt. Hem met de Duitse tenoren heeft enkele zin. Echt want op het eerste gezicht is hij erg en biedt de hybride een uitstekend Misschien kan een nieuw belastingstelsel de ommekeer zorgen?


Lexus Lexus IS 300h
Lexus Lexus IS 300h

InterestingСмотрите также:

Here you can write a commentary on the recording "Test Lexus IS 300h : outsider uit het land van de rijzende zon".

Sign in, to write a review.

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Toyota.