Test Lexus IS 300h : outsider uit het land van de rijzende zon

15 Июн 2015 | Author: | No comments yet »
Lexus Lexus IS 300h

Lexus IS 300h. outsider uit het van de rijzende zon

Commentaar

Voeg je toe, geef ons uw mening!

jaar Lexus IS

Herinner je je nog? Lexus introduceerde de eerste IS, herkenbaar door opvallende witte achterlichten. Hij de BMW 3-Serie rechtstreeks aan met dezelfde als die laatste: een zescilinder-in-lijn en achterwielaandrijving. De generatie verscheen in 2006, met het eerst en het laatst een dieselmotor. derde generatie biedt op markt alleen nog de hybrideversie

Een nieuwe weg

Met deze nieuwe kan de derde IS logischerwijze niet verkoopvolumes halen als zijn Zie het dus niet als een killer voor de berlines, maar eerder als een alternatief. Zijn markt eerder in de Verenigde Staten.

ambities

Bij ons is de doelgroep eerder Oordeel zelf maar: in werden bij de premiummodellen van het D-segment auto’s verkocht. Daarvan 94 procent diesels en maar 31 berlines. Het gemiddelde vermogen bij de overgrote meerderheid rond 130 140 pk. We mogen dus gerust aannemen dat een met meer dan 220 pk die niet beschikbaar is als moeite zal hebben om een plaats de zon te veroveren. Lexus mikt op 410 verkopen in een volledig jaar.

Sportieve stijl

De IS is direct door het concept LF-CC en indruk met zijn sportieve We hebben alleen enig maar dat is helemaal subjectief bij het van de koplampen met een vreemde golf. de rest heeft de nieuwe IS De nieuwkomer wordt groter en 80 mm in de lengte (4.665 mm in totaal), 10 mm in de en 5 mm in de hoogte. Onder dat mooie schuilt een architectuur met achterwielaandrijving en een gewichtsverdeling (50/50, voor/achter).

99 gram

Op de Belgische markt alleen de hybrideversie aangeboden. Die een nieuwe aandrijving in: een 2.5 viercilinder gekoppeld aan een krachtige elektromotor en een variabele versnellingsbak. De nikkelmetaalhydridebatterijen in de koffer. Het gecombineerde vermogen 223 pk. Dat garandeert een 0 tot 100 km/u in 8,3 seconden en een verbruik van 4,3 l/100 km of een CO2-uitstoot van 99 Voor de volledigheid vermelden we tot de topsnelheid, die met 200 km/u niet zo ligt.

Topzetels

Na dit voorsmaakje is het om in te stappen. We genieten meteen van dit Ten eerste is de sfeer zeer iets tussen luxe en De versie F-Sport smaakt nog de zwarte dakhemel wekt een op, terwijl de instrumenten weggeplukt uit de LFA, met een schitterend multifunctioneel en een centrale econometer die kan transformeren in een De zetels zijn uitstekend qua en steun (vooral de F-Sport). het navigatie- en multimediascherm past zo goed bij het geheel.

Luxueuze uitrusting

Net als de andere heeft de IS verschillende rijmodi: Normal, Sport en Sport + op de F-Sport en met aangepaste ophanging). En dan is er nog een reeks uitrusting die je van een auto van stand mag verwachten: een waarschuwing de dode hoek, waarschuwing auto’s achter je (met achteruitversnelling), een botspreventiesysteem, navigatie met Street View, realtimeverkeersinfo, een ophanging (F-Sport) en zelfs verborgen achter de boordplank die een geluid verspreiden bij acceleraties. Het is trouwens regelbaar.

Lexus Lexus IS 300h

Absoluut

Wat een plezier om steden en dorpen te in perfecte stilte! Het hybridesysteem van is nog altijd even krachtig en de elektrische energie maximaal de omstandigheden dat toelaten (beperkte niet te veel gas geven, ). De IS helemaal ontspannen, verwent de door oneffenheden goed te en beloont ze met een perfecte geluiddemping. zit op zijn gemak, er is genoeg voorin, achterin en zelfs in de met 450 liter beschikbaar.

Dynamisch?

Net als alle hybrides van en Lexus gaan acceleraties met een brullende mechaniek en een motor die in de toeren blijft hangen. in de Toyota’s en de CT 200h, niet met de V6- en V8-motoren in de GS en LS. En op deze IS? De grote werkt zeer discreet, harder dan de 1.8 van de CT 200h en kan gekoppeld aan een sound actuator die hem zwaar klinken.

Kracht nodig? Duw het volledig in, ook de vervelende weerstand aan het van de pedaalslag en je zult versteld Geen twijfel mogelijk, dit vooruit! De schakelpaletten achter het hebben weinig belang en een gebruik.

Je moet geen schrik van de achterwielaandrijving: de IS heeft het geruststellende van een voorwielaandrijver, met een achtertrein die in de pas loopt. Bij een rijstijl betreuren we de niet zo voortrein. De adaptieve ophanging van de lijkt geen echte Een blik op het verbruik na een gemengd afgelegd met bescheiden snelheden een gemiddelde van 5,2 l/100 km.

De prijzen

blijft trouw aan zijn en rust de IS rijkelijk uit vanaf het dat 36.990 euro kost. De Business Edition (37.500 lijkt het beste compromis. De mooi afgewerkte F-Sport 45.840 euro. Voor bedraagt de fiscale aftrekbaarheid 90

Besluit

De IS is grondig veranderd en nieuwe positionering zal tot kleine leiden op onze markt. Hem met de Duitse tenoren heeft enkele zin. Echt want op het eerste gezicht is hij erg en biedt de hybride een uitstekend Misschien kan een nieuw belastingstelsel de ommekeer zorgen?


Lexus Lexus IS 300h
Lexus Lexus IS 300h

Interesting Articles

Here you can write a commentary on the recording "Test Lexus IS 300h : outsider uit het land van de rijzende zon".

Sign in, to write a review.

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Toyota.