IS koeajo: Lexus IS 300h on varsinaista Lexus-luxusta! — Autot — Ilta-Sanomat

19 Июн 2015 | Author: | No comments yet »
Innova 2015 white interior

IS koeajo: Lexus IS 300h on Lexus-luxusta!

Koeajo Lexus uudistuneesta IS-mallista todellista Ainekset ovat hienosti

Lexuksen uusi IS-malli on provosoivan näköinen auto, koeajetulla F Sport -varustetasolla. F varustelun plussana on muihin nähden eri tavalla muotoillut ja takapuskurit sekä etusäleikkö. sisällä mahtaa piillä varsinainen tykki?

No ei ihan. Lexus IS300h hybridijärjestelmän 223 hevosvoimaa on lukemana erittäin mutta aivan auton ulkomuodon kanssa se ei sovi Hevosvoimia pitäisi olla 300, niin sitten linjassa.

Mutta se ei ole tietysti Lexuksen Auto on hybridi, perusperimältään ekoauto, jonka ei kuulu hevosvoimahirmu.

Lexuksen menohaluista keulalla oleva 2,5-litrainen sekä sähkömoottori. Ja uskokaa kyllä niissä potkua Ja kun ottaa huomioon, millaisella kulutuksella tehot revitään voimme olla tyytyväisiä.


Mitään tarkkoja mittauksia tehneet, mutta Toyotan ja tarkan ajotietokoneen ansiosta kulutus pyöri sekalaisessa ja suhteellisen reipastahtisessakin ajossa 5-6 välillä. Alle viiden lukemiin sillä on siis päästä. Upeaa Lexuksessa on se, että sähkömoottorin tarjoama on niin merkittävä, että hevosvoimien määrään nähden on alhainen. Kilpailijat, Audi A4, BMW 3 ja C-sarja eivät vastaavaan omilla saman tehoisilla ja dieseleilläkin on tekemistä.

Toyota new innova facelift upcoming

KUVA: Manu Tuppurainen

hybridissä litteä akusto fiksusti tavaratilan alle ja tavaratilaa autossa on ruhtinaalliset 450 Akuston sijoitus antaa autolle myös ihanteellisen -painojakauman.

Kaiken kaikkiaan Lexuksen esille äärimmäisen eleettömästi ja Elektronisesti ohjattu CVT-vaihteisto kuin ajatus eikä sen juuri hyvän toimivuuden edes olevan muuttuvavälityksinen Pienempi välitys löytyy kaasun räväkämmästä painalluksesta ja jos lukittuja välityssuhteita haluaa käsin, voi sen tehdä ratin olevista siivekkeistä, jotka hyvin sormiin istuvat siis riittävän suuret.

toiseksi korkeimman varustetason eli F vakiovarusteena on myös aktiivijousitus. ei voi erikseen mitenkään säätää, se säätyy ajo-ohjelman mukaan. ja normaaliasetuksilla alusta on varsin ja epätasaisuudet hyvin suodattava. ja Sport+ -asetuksissa se muuttuu napakaksi eikä edes vaikka koeajoauton 18-tuumaiset eivät ole minkään miellyttävän tae.

White toyota innova accessories 2015
Innova 2015 white interior
Innova 2015 white interior

Interesting ArticlesСмотрите также:

Here you can write a commentary on the recording "IS koeajo: Lexus IS 300h on varsinaista Lexus-luxusta! — Autot — Ilta-Sanomat".

Sign in, to write a review.

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Toyota.