IS koeajo: Lexus IS 300h on varsinaista Lexus-luxusta! — Autot — Ilta-Sanomat

19 Июн 2015 | Author: | No comments yet »
Lexus Lexus IS 300h

IS koeajo: Lexus IS 300h on Lexus-luxusta!

Koeajo Lexus uudistuneesta IS-mallista todellista Ainekset ovat hienosti

Lexuksen uusi IS-malli on provosoivan näköinen auto, koeajetulla F Sport -varustetasolla. F varustelun plussana on muihin nähden eri tavalla muotoillut ja takapuskurit sekä etusäleikkö. sisällä mahtaa piillä varsinainen tykki?

No ei ihan. Lexus IS300h hybridijärjestelmän 223 hevosvoimaa on lukemana erittäin mutta aivan auton ulkomuodon kanssa se ei sovi Hevosvoimia pitäisi olla 300, niin sitten linjassa.

Mutta se ei ole tietysti Lexuksen Auto on hybridi, perusperimältään ekoauto, jonka ei kuulu hevosvoimahirmu.

Lexuksen menohaluista keulalla oleva 2,5-litrainen sekä sähkömoottori. Ja uskokaa kyllä niissä potkua Ja kun ottaa huomioon, millaisella kulutuksella tehot revitään voimme olla tyytyväisiä.


Mitään tarkkoja mittauksia tehneet, mutta Toyotan ja tarkan ajotietokoneen ansiosta kulutus pyöri sekalaisessa ja suhteellisen reipastahtisessakin ajossa 5-6 välillä. Alle viiden lukemiin sillä on siis päästä. Upeaa Lexuksessa on se, että sähkömoottorin tarjoama on niin merkittävä, että hevosvoimien määrään nähden on alhainen. Kilpailijat, Audi A4, BMW 3 ja C-sarja eivät vastaavaan omilla saman tehoisilla ja dieseleilläkin on tekemistä.

Lexus Lexus IS 300h

KUVA: Manu Tuppurainen

hybridissä litteä akusto fiksusti tavaratilan alle ja tavaratilaa autossa on ruhtinaalliset 450 Akuston sijoitus antaa autolle myös ihanteellisen -painojakauman.

Kaiken kaikkiaan tulee esille äärimmäisen ja äänettömästi. Elektronisesti ohjattu toimii kuin ajatus sen uskoisi juuri hyvän vuoksi edes olevan CVT. Pienempi välitys hyvin kaasun räväkämmästä ja jos vaihteiston lukittuja välityssuhteita käskeä käsin, voi sen tehdä takana olevista siivekkeistä, ovat hyvin sormiin — siis riittävän

Koeajetun toiseksi korkeimman eli F Sportin vakiovarusteena on myös Jousitusta ei voi erikseen mitenkään vaan se säätyy ajo-ohjelman Eco- ja normaaliasetuksilla alusta on miellyttävä, ja epätasaisuudet hyvin Sport- ja Sport+ -asetuksissa se erittäin napakaksi eikä kovaksi, vaikka koeajoauton renkaat eivät ole minkään menon tae.

Lexus Lexus IS 300h
Lexus Lexus IS 300h
Lexus Lexus IS 300h

Interesting Articles

Here you can write a commentary on the recording "IS koeajo: Lexus IS 300h on varsinaista Lexus-luxusta! — Autot — Ilta-Sanomat".

Sign in, to write a review.

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Toyota cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Toyota.